Mit icon

Der kom en mand og ville interviewe mig om det at ‘blogge’. Han syntes min lød interessant, fordi der var ikke så meget af det med “mit kat har fået lopper – hvad skal jeg gøre”.
Det syntes jeg var interessant selvfølgelig, men det kan jo føre til overvejelser over det med ‘vigtighed’. Idag har jeg f.eks. lyst til at fortælle, at det er lykkedes mig at finde ud af, hvordan man laver et lille icon til adresselinien på ens hjemmeside, så det vil der være for fremtiden. Trækker man adressen ud som genvej på sit skrivebord, som man kalder det, følger der icon med. Det er jo absolut ikke vigtigt. Men man kan have lidt sjov med at finde ud af, om man kan finde ud af at lave det. Endelig finder man så et program til opgaven og det er pærelet og programmet gratis i 30 dage. Foreløbig gælder det indexsiderne til per-olof.dk og siderne på Geocities. Skulle nogen nu vælge de sider til ‘foretrukne’ så
skulle iconet også vise sig der.Det er et meget simpelt klip – sikkert lavet for at demonstrere for børnene, hvor enkelt man kan lave en blomst og fire hjerter. Det kan laves af enhver, men jeg ved ikke, om det bliver lavet af andre end dem, der føler for det. Man behøver ingen skabelon, når man har fattet ideen. Det vigtige i den sammenhæng er for mig, at man siger nej tak til skabelonen.
Når skabelonen fravælges vil der altid i det konkrete vise sig et personligt træk, det er en af de sjove ting ved klip. Det her ser rimeligt anonymt ud – og alligevel føler jeg, det er mit eget. Jeg mener: Hvis ens problem er, at katten har fået lopper – så er det godt, der er et sted, man kan få det sagt og nogen kan rykke ud med hjælp.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: