Forslag til en undersøgelse af undersøgelse

- måske en udsat?

Politiken skriver i dag om en undersøgelse, der viser at “Livet på bunden er hårdt. De socialt udsatte døjer med massive problemer.” En af den slags undersøgelser, hvor man siger, at det ved da enhver? Meningen med en sådan undersøgelse må være, at have argumenter overfor de regerende politikere og myndigheder for at komme de de socialt udsatte grupper til hjælp. Det er da et godt formål!
En sådan undersøgelse burde parallelt have haft følge af to andre undersøgelser:Den ene en undersøgelse af, hvilken forventning til resultatet “vælgerne” i almindelighed har. Den anden en undersøgelse af, hvilken forventning politikere og myndigheder har til resultatet. Så kunne vi finde ud af, om der egentlig er behov for en undersøgelse og se hvem det er der er så småtkørende, at de har brug for denne undersøgelse for at lade sig overbevise om, at der en behov for større hjælp, end der pt ydes!

Tags: ,

En kommentar to “Forslag til en undersøgelse af undersøgelse”

  1. digtafon Says:

    Man må sige, at der er tale om breaking news! Jeg kom til at grine, da jeg så overskriften, for hvad er mere indlysende? :-/
    Er det mon allerede agurketid, eller har folk ikke mere interessante ting at undersøge – såsom hvordan vi bedst kan hjælpe de socialt udsatte.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: