Poesi i august ! per-olof.dk er med

per-olof foran Saabyes statue af H.C.Andersen

per-olof foran Saabyes statue af H.C.Andersen

1. Lørdagens ‘Ord under  himlen’ i Kongens Have i København, havde back up fra vejrguderne – solskin. Publikumstilstrømningen er åbenbart noget hæmmet af, at folket kommer det sted ‘for noget andet’. Men på de givne betingelser var det vellykket.

2. Antologien ‘Ordløst’  med langt over hundrede danske digtere er udkommet i elektronisk form – som pdf-fil, kald det en e-bog. Jeg tog selvfølgelig med kyshånd mod opfordringen til at være med. Hvorfor ikke gå ind og downloade? Vælg dagligt en ny digter vinteren igennem. Her er noget for skolerne at gå igang med. Digtekunsten er spillevende. Måske er det publikum, som er død i sværen?

3. Hvis du ikke bor i en såkaldt almennyttig bolig, så kender du ikke Beboerbladet , som vi i almen bolig får fire gange om året. Bladet kommer i et oplag på 551.848, så her er det sjovt at få et digt med. Det har jeg i det nye nummer, som alle alle de mange modtagere bør have modtaget senest 28. august. Af glæde over vores afdelings grønne omgivelser skrev jeg teksten ‘I en boligforening’, som nu kan læses på side 20 i afsnittet  ‘Beboerliv’.

4.  Min historie om H.C.Andersen og  Allerød  optog Finn Barlby i det seneste nummer af  BUM, et lidt forsinket JUBILÆUMS-NUMMER i afsnittet om HCA, s. 153 – 156. Lad dig ikke forvirre af, at årgangene datere 2006/2007. Den slags er vist tradition i den videnskabelige verden!

Fra Ord Under himlen 2009 – ved H.-C.Andersen
Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: