Flet til alle tider update

Første billede -

Jeg har tidligere her i bloggen skrevet om udstillingen ‘Flet til alle tider’ på Moesgård 2007.

Nu har jeg lagt de billeder, jeg tog af udstillingen ved den lejlighed, ud på nettet i et Picasaalbum ‘Flet til alle tider’ i Picasaalbum.

Til udstillingen ‘Flet til alle tider – udstilling af kurve og stolemagerarbejder’ på Moesgård Museum 2007 / senere Trapholt 2008 blev der udarbejdet et katalog: Ulrik Høj Johnsen: Flet til alle tider 2008 ISBN 978-87-87334-80-8. I kolofonen s. 40 til den kan man finde henvisninger til udlånere af genstand m.v. Jeg offentliggør serien med tilladelse af Moesgård Museum.

‘Arne Björnstad: Stockholms korgmakere’ vil sikkert interessere alle, som også er interesseret i udstillingen ‘Flet til alle tider’. Han fortæller bl.a. om samarbejdet mellem en svensk kurvemager og kinesere i Malaysia – der må være lignenede beretninger at fortælle om de kurvemøbler, som i dag sælges i Danmark, måske ‘Danish Design’  men udenlansk fremstillet? Jf. Politiken i dag: Morten Sørensen: Udlandet løber med massemarked for dansk design, s. 9 i tillægget ‘Økonomi’ – ikke tilgængeligt på nettet, bortset vel fra Infomedia, f.eks. på biblioteket.

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: