Hvem er KMD?

foto c per-olof johansson

KMD er nu et privat selskab MEN:

 citat fra ledelsesberetning for 2008:

“Med EQT og ATP får KMD nu et helt privat ejerskab. Salget af KMD sker som følge af lov 548 af 8. juni 2006, der betyder, at kommunalt ejede selskaber, der har mere end 25% af deres omsætning uden for det kommunale marked, skal have privat ejerskab. Konkret betød loven, at KMD skulle skifte ejer senest med udgangen af 2011.

EQT er en europæisk kapitalfond, som i forvejen ejer andre større danske virksomheder som for eksempel servicefirmaet ISS og medicinalvirksomheden Dako. KMD’s nye ejere bakker op om virksomhedens ledelse og den strategi, der er lagt for KMD frem mod 2010. I KMD mener vi, at de nye ejere vil medvirke til at sikre, at KMD kan nå sit fulde vækstpotentiale i fremtiden.

I forbindelse med salget af KMD har KL valgt at beholde ejendommene i Ballerup, Odense og Aalborg, som KMD har domicil i, og udspalte disse i ejendomsselskaber med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2008. KMD betaler fra dette tidspunkt for leje af ejendommene. Mere information herom findes i afsnittet Omkostningsstyring.”

Jeg forstår ike, at jeg ikke i forbindelse med gavesagerne fra KMD hører om det tidligere ejerskab. Disse gavevaner er vel bare overtaget fra den tid, da Kommunernes Landsforening var ejer?

Tags:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: