BogForum 2010 med Tredje Positur

 Vælg BogForums eget katalog som din vejleder..

Digtergruppen ’Tredje Positur’ optræder på BogForum igen i år. Som sædvanlig sker det på Foreningen af Danske Kulturtidsskrifters stand – nr. 412.

’Tredje Positur’ møder denne gang med Benny Pedersen, Viggo Madsen, Ole Bundgaard, Bjarne Gårdsvoll samt Per-Olof Johansson.

Digttidsskriftet ’Splints & Co’ – Journal of Scandinavian Poetry on the Web/Tidsskrift med nordisk poesi på Nettet er medlem af Foreningen af Danske Kulturtidsskrifter og da det er Splints & Co der har inviteret ’Tredje Positur’ er det grunden til, at vi optræder på stand 412.

Lørdag den 13. november 2010 kl. 16.00 – 17.00

Søndag den 14. november 2010 kl. 15.00 – 16.00

Digttidsskriftet Splints & Co. er på nettet med Splints & Co 21/2010 som optakt til BogForum 2010,  –

Splints & Co 21 / 2010 finder du her http://per-olof.dk/splints_21.htm

Hjemmesiden er nærmest en afsæt-side til selve nummeret, som du finder på

http://per-olof.dk/splints_21.pdf  – den fylder tæt på 6 MB.

Indholdet består af digte af Bue Nordström og mig, og da begge er født i Lillerød, og jeg bor her, blev overskriften naturligvis ’Lyriske Lillerød’ med en lille opsats om hvem andre, der derved kunne komme i betragtning. Teksterne har ellers ikke noget med Lillerød at gøre! 🙂

Politiken udgiver hvert år et særnummer af sit bogtillæg i forbindelse med BogForum med et indstik med BogForums program. Brug hellere det officielle program, som medtager samtlige programpunkter og forlad dig ikke på Politikens udvalg, f.eks. medtager de ikke vor optræden om lørdagen! Nå, det er måske en ganske almindelig fejl. Men når tillægget overhovedet ikke har hverken omtale, anmeldelse eller interviews om digte – må det være en velovervejet beslutning som ligger bag. For nu at være positiv, så forestiller jeg mig, at yngste mand har skrevet en samleartikel om alt det spændende, der sker på lyrikfronten i øjeblikket, men er blevet overtrumfet af en af de andre medarbejdere med et to-siders interview, som var planlagt til kun at fylde en enkelt side. Tilfældigt? Måske ja – men konsekvensen tager jeg som et symptom på journalismens manglende forståelse for lyrikken og poesiens vigtighed i disse år.

På  BogForums hjemmeside har du mulighed for at lave en smart huskeliste over, hvad du vil overvære – mængden er jo overvældende, så det er et nyttigt redskab!

Reklamer

Tags: , , , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: