Sjællands Symfoniorkester med nyt koncept

Maxim Rysanov, Benjamin Yusupov, Uffe Savery

Før koncerten i Hillerød: Maxim Rysanov, Benjamin Yusupov, Uffe Savery

Thomas Michelsen har igen i Politiken 12.10.11 et angreb på Sjællands Symfoniorkester efter samme melodi som forleden – det er ren gentagelse. Konceptet er la-la og og hovednummeret af Benjamin Yusopov ren katastrofe. Baggrunden er sikkert, er der bag gardinerne er nogen som har modsagt ham. Jeg kan ikke mindes at have set indlæg om det i avisen.

Nu har jeg engang været politiker, det giver nogle skader. F.eks. spørger jeg i et sådant tilfælde som dette: Ou est la femme? Hvem kender han i orkestret? Eller tæt på? Nogen som er utilfreds med den nye ledelse? At dømme efter flertallet af musikeres reaktion efter koncerten, som den udførtes i Hillerød så sporedes ingen utilfredshed, jeg så kun glade ansigter og publikum virkede begejstret. Men et chefskifte og tilsidesættelser vil jo alligevel altid gøre nogle bitre – er det en sådan kontakt TM har lyttet til? Sådan virker det på mig.

I Hillerød deltog mange af os i den spørgeundersøgelse, som en studerende lagde ryg til. Det skal blive interessant at høre resultatet. Tvivler meget på, at den bakker op om TM’s udlægning af koncerten.

Reklamer

Tags: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: