facebook uden facebook

En sten var vokset sammen med et træ

En sten var vokset sammen med et træ

  • Vi har god gavn af den magnetiske nordpol, svært at finde vej uden. Hvis du ikke vil tage højde for misvisningen, havner du alligevel forkert. I kunstens verden repræsenterer pengene nok den magnetiske nordpol, hvor en del glemmer at tage højde for misvisningen.
  • Hvis det handler om at tro, kan man jo tro både det ene og det andet. Det må da altid have været indlysende. Så det kan undre, hvordan dette ord ’tro’ har fået en central placering. ‘Overbevisning’ er ikke meget bedre – minder i den henseende om overtro. Som jo igen er et mærkeligt ord. Hvem har skrevet om forskellen på tro og overtro.
  • I Danmark er det almindeligt at se ned på bøger, som forfatteren selv har betalt udgivelsen af. Jeg forstår ikke, hvorfor det skulle være bedre, at det er en eller anden Al Capone-type, der står for ansvaret.
  • Hvis man er underviser på en forfatterskole, har man nok udsat adskillige elever for kritik og forslag  som ligner, hvad en kronikredaktør kan udsætte ham selv for..
  • Der vækkes en særlig interesse ved at læse en roman, når den bygger videre på tanker, man selv lige har gjort sig…
Reklamer

Tags:

En kommentar to “facebook uden facebook”

  1. perolofdk Says:

    – jeg strejfer her en debat på PROMENADEN – på en måde som får sit svar i dag http://prmndn.blogspot.com/2012/02/mere-populisme.html?showComment=1328697786783 “For det andet vil jeg for en god ordens eller uordens skyld sige, at jeg ikke har det mindste imod at følge gode råd til en tekst..”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: