Allerødbilleder 2

Billede

I november udkommer Lokalhistorisk Arkiv og Forening i Allerød Kommune med ‘Allerødbilleder 2’

– med gamle billeder fra arkivet og modsvarende nyoptagelser fra de aller seneste år af Ole Høegh Post, Ole Peters m.fl.
KØB den i ’BOG & IDÉ’ i Allerød Kr. 150,

Pris for medlemmer ved køb hos LAFAK lafak@lafak.dk
kr.125,- excl. fragt
Pris for ikke-medlemmer ved køb hos LAFAK kr.150, – excl. fragt

Fra forordet:

Da LAFAK 2010 udgav bogen ’Allerødbilleder 1’ med eksempler på billeder fra den store samling, som pressefotograf Jan F. Stephan havde overdraget arkivet, lå titlen i kraft af udvalget lige for: Udvalget kunne ikke tages som et fuldgyldigt udtryk hverken for samlingen eller for kommunens udvikling i den periode, hvor billederne var taget. Men det hyppigste spørgsmål, vi siden har fået, har så selvfølgelig været: Hvornår kommer den næste? Det har hele tiden været opfattelsen, at næste nummer i rækken ikke nødvendigvis skulle være billeder fra samme samling – arkivet har så mange, mange andre billeder, som kunne fortjene at blive kendt på samme måde.
Derfor opstod den ide, at de billeder, som var blevet anvendt til de to udgaver billedlotteri ’Lokalhistorisk Billedlotteri’ og ’Lokalhistorisk Billedlotteri 2’ kunne fortjene en bedre skæbne end kun at være kendt i lotteriernes ministørrelser.Til brug for lotterierne var billederne naturligvis blandet uden hensyn til hverken steder eller kronologi, og i den forvirring laver man vel ikke en bog – ’ordnung muss sein!’? Dog: Denne bogs orden er lotteriernes uorden! På bagsiden af lotteriernes billeder har der kun været plads til en ganske kort tekst, spillet skulle jo også gå videre!I bogen har vi imidlertid haft mulighed for nu og da at gøre teksterne lidt fyldigere, og selvom man ikke spiller, kan bogen formidle de samme spring i tid og sted som lotterierne.I bogen kan vi også med nyere fotos i farver vise før og nu – og hvis ikke nu, så i hvert fald senere, hvorfor det skulle være muligt at genkende stederne.

I redaktionen:

Per-Olof Johansson, Ole Høegh Post, Ole Peters, Marianne Petersen og Birthe Skovholm

Besøg LAFAK’s hjemmeside http://lafak.dk  – der er pt besvær med at tilføje en side om denne nyudgivelse, som ellers vil kunne bestilles der.

LAFAK’s øvrige udgivelser

lille_forside

Reklamer

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s


%d bloggers like this: