Røde Erik på langfart 1

Red Erik

Røde Erik var en kat

Kattehistorie

Politikens rubrik Dag til Dag 7.12.2004.

Det er en pokkers kat yngste barnebarn har fået sig. Sød så den ud – og rød. Vi syntes nu den bed og var aggressiv. Al velvilje til trods kom naboen en dag med den, da den havde gjort hendes haveselskab usikkert. Tit befinder den sig på ukendt sted. Efter den har fået det blå stempel i øret, kan sporet dog følges, ofte langt af led. Fra den nære børnetøjsforretning, hvor den må afhentes i sengen i udstillingsvinduet, helt til Rustenborg i nabobyen. Da familien var i Sverige, var det der de blev ringet op af Kattens Værn, så vi tog på os at hente dyret i Buksebørsen. Ejeren er en sand katteven, så de uerfarne kattehentere blev sendt retur efter transportburet!

Men så forleden, en søndag morgen klokken halv syv vækkes familien af en grinende vagthavende i Kattens Værn: Om de kunne gætte hvor katten nu var fundet? Barnets mor havde svært ved at grine, tidspunktet taget i betragtning. Katten var i fængsel! Den var trængt ind i fængselsafdelingen i Sandholmlejren. Den blev straks hentet, og den sluse af bomme man der skal igennem, var næppe ellers blevet oplevet.

Dagen inden var vi selv kørt forbi Sandholm og en rød kat sprang over vejen. Ha! det er da Røde Erik, sagde jeg. For at være morsom. Nu taler vi om at have et kattetransport-bur fast installeret i bilen.

per-olof.dk

Politikens rubrik Dag til Dag 7.12.2004

Røde Erik på langfart 2007

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: