Per-Olof læser digte op

Jeg vil godt henlede opmærksomheden på nogle digtoplæsninger, men har egentlig modvilje mod placeringer ’flere steder’ – links må vel egentlig være nok – også for selv at have styr på hvad og hvor!

Oplæsnigsforum ‘Underskoven’ i Huset i Magstræde i København fejrede 5.11.2009 udgivelsen af sin tredie antologi. Jeg havde heri 4 digte om meninger, hvoraf jeg læste et og opførte et femte!
Efter pausen benyttede jeg lejligheden til at reklamere for min netop da udkomne bog ‘En tid med spånkurve’. I den anledning og stedet taget i betragtning læste jeg tre digte med spånkurv – nogle linjer fra Kalevala, et lille digt af Harry Martinsson: Spånkorg fra :fra ‘De tusen dikternas bok.’ 2004 og endelig et digt af mig selv om ‘Lillerød Spånkurvefabrik’ fra min digtsamling ‘Rædsel sammen med fryd’ fra 1996′
Optagelsen skyldesBenny Pedersen, som generøst har stillet rettighederne til rådighed for de optrædende selv! Tak Benny! for din indsats for at dokumentere digterscenen snart gennem mange år!

http://youtu.be/EDqw36kho9c

’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Per-Olof Johanssonlæser sit digt ‘Lillerød juli 1995’ foran Sandholm.
Digtet kan læses i samlingen ‘Ordsamling’ fra 2005. Trykt første gang i Politiken 18.juli 1995. Indgik i 2009 i DVD ‘per-olof johansson læser digte 2005-2008 ‘http://per-olof.dk/spl16_09.htm

http://youtu.be/thmkdZ_npX8

’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Per-Olof Johanssonlæser et digt fra digtsamlingen ‘Dagenes digte’ 2000, med tanke på projektet ‘tænkebænke’ http://www.tænkebænke.dk/ – måske kunne dette digt finde plads på en bænk et sted i Danmark, måske i kanten af en gammel præstegård…….

http://youtu.be/6QDOpQ6RnT0

’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Sammen med gruppen Poesitur deltog jeg i en CD-udgivelse 2001. Jeg kunne tænke mig at anbringe min oplæsning på nettet, og valgte at kombinere oplæsningen med nogle billeder optaget på Hald Hovedgard 2008, hvor jeg deltog i kurset ‘Lyrisk Samling’ sammen med andre digtere fra Dansk Forfatterforening. Om samtlige deltagere i Poesitur projektet 2001 kan man læse på hjemmesiden

http://perolofdk.com/poesitur.htm

http://youtu.be/RbQSWB6aaFo

’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Ord Under Himlen: 30. august 2008 var mange digtere samlet til oplæsning rundt om i Kongens Have i København.Benny Pedersenoptog dem alle som dokumentation, ingen TV stationer havde fundet det umagen værd at bringe indslag fra den enestående begivenhed. …(Dette medPer-Olof Johanssonblev optaget under skyggefulde træer den varme dag – derfor er digteren knapt synlig i denne version -noget med overspil fra et format til et andet!…men nyd så baggrunden…)

http://youtu.be/2vHVMijzcq4

’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’

Og her digt – billeder – lyde

http://youtu.be/L5dAihpxmTI

Tags: ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


%d bloggers like this: